Lekic overtager Lumbs landholdsplads

Silkeborg IF-angriberen Rajko Lekic er udtaget til ligalandsholdet, efter at AGF'eren Michael Lumb meldte fra på grund af klubskifte.

Mandag udviklede sig til at blive en stor dag for to markante spillere i de østjyske Superligaklubber.

Først kunne AGF meddele, at forsvarsspilleren Michael Lumb skifter til den russiske klub Zenit Skt. Petersborg. Og senere fik Silkeborg IFs farlige angriber Rajko Lekic så beskeden om, at han skal overtage Lumbs plads på det danske ligalandshold.

Ligalandsholdets tur til Thailand falder nemlig sammen med Michael Lumbs lægetjek i Rusland

- Jamen det er jo bare helt fantastisk. Jeg er pissestolt over at få muligheden. Jeg troede ikke på det, da jeg fik det at vide og måtte spørge fire eller fem gange, om det var en dårlig joke. Men den var god nok, og nu skal jeg bare hurtigst muligt med de andre. Jeg er helt oppe at køre, men jeg tror først, at det går op for mig, når jeg møder de andre i lufthavnen. Det er jo det, man altid har drømt om, lige fra man var en helt ung fodboldspiller. Og jeg kan kun sige, at jeg er glad for at blive belønnet med udtagelsen efter et rigtigt godt efterår i SAS Ligaen, siger Rajko Lekic til Silkeborg IFs hjemmeside.

Kommer Rajko Lekic på banen i Thailand, vil det være hans landsholdsdebut.

- Rajko Lekic har vist rigtig god kvalitet, og han var med listen over kandidater fra starten. Vi har faktisk backpladserne godt nok besat til turen, og derfor har vi søgt at dække angrebspladsen, hvor Morten "Duncan" Rasmussen og Martin Bernburg jo desværre har været lidt skrøbelige rent fysisk i løbet af året, forklarer landstræner Morten Olsen til dbu.dk.