Lauge skifter til THW Kiel

Rasmus Lauge forlader BSV til sommer

Det er nu helt officielt at Rasmus Lauge skifter Bjerringbro-Silkeborg ud med den tyske storklub, THW Kiel.

Bjerringbro-Silkeborg er blevet enige med THW Kiel om en aftale, der gør, at Rasmus Lauge til sommer skifter til den tyske storklub, et år før kontraktudløb.

Den tyske klub er forsvarende Champions League vindere og Rasmus Lauge skal begynde hos et af Europas største håndboldhold.

- Det er jo det ultimative at komme ned og spille i en af de største klubber i Tyskland, både på grund af selve håndboldkulturen dernede, og også fordi det er nogle af de bedste hold, der spiller i Bundesligaen. At det lige er THW Kiel, som egentlig er favoritklubben lige nu, der henvender sig, synes jeg egentlig bare er helt enormt stort. Det ser jeg bare helt vildt frem til, fortæller Rasmus Lauge i en pressemeddelelse.

En af de største transfers

Salget af Rasmus Lauge er en af de største transfers i dansk håndbold, men THW Kiel og Bjerringbro-Silkeborg har aftalt ikke at offentliggøre detaljerne i aftalen. Pengene, som salget af Rasmus Lauge indbringer, skal investeres i spillertruppen fremadrettet.

- Rasmus Lauge har været en fantastisk spiller at have i Bjerringbro-Silkeborg, og vi er som klub selvfølgelig også stolte, når THW Kiel henvender sig til en af vores spillere. Det har været Rasmus' store drøm i mange år at komme til en storklub i Bundeligaen, og når han får et sådant tilbud, har vi selvfølgelig gjort, hvad vi kunne for, at det kunne lade sig gøre, siger administrerende direktør hos BSV, Frank Lajer.