Lauge: Jeg er ikke bekymret

BSV-spiller mener, at der er styr på sikkerheden ved håndbold-EM

Rasmus Lauge udtrykker medfølelsemed den serbiske EM-spiller Zarko Sesum

Der er dyb medfølelse med den serbiske EM-spiller Zarko Sesum fra de danske håndboldspillere.

Rasmus Lauge fra håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg, BSV, var dybt fortørnet, da han hørte nyheden om, at Sesum blev ramt i øjet af en mønt efter fredagens semifinalesejr over Kroatien.

- Det er selvfølgelig forfærdeligt. Mine varmeste følelser går til Sesum, hvis han går hen, som der står nogle steder, og mister øjet. Det er jo forfærdeligt, siger Rasmus Lauge.

Zarko Sesum misser finalen mod Danmark, men de første meldinger fra hospitalet går på, at det venstre øje bliver reddet.

- Jeg tror, der er nogle følelser på spil i sådan en kamp mellem Serbien og Kroatien, vi ikke forstår, og som ligger dybt gemt nede i deres personligheder, siger Rasmus Lauge.

Bjerringbro-Silkeborg-profilen er ikke bekymret for sikkerheden i søndagens EM-finale.

- Jeg er sikker på, at sikkerheden er i top - specielt efter sådan en episode - og jeg tror egentlig ikke, det er sådanne følelser, der kommer i spil i en kamp mellem Danmark og Serbien.

- Så jeg er ikke nervøs, og vi er ikke nervøse for det. Vi er sikre på, at sikkerheden er i top, og vi ved, at det bliver en vanvittig kulisse, så det er ikke noget, der kommer til at overraske os, fastslår Rasmus Lauge.
Thomas Mogensen troede næsten ikke på, at det kunne være sandt, da han først hørte om skandalen.

- Det er selvfølgelig ikke noget, der hører til i sport. Og så er det ligegyldigt, hvad der er blevet kastet. Det hører bare ikke til.

- Men vi har stadig fokus på håndbolden og tillid til, at arrangørerne har styr på de sikkerhedsmæssige ting, og det vil vi slet ikke bruge tid på.

- Vi har brug for, at alle procenter er fokuseret på håndbolden, og derfor må det andet være op til andre at få styr på. Det tror jeg også, at de får eller har. Jeg er tryg ved, at de nok skal holde et niveau, som er ansvarligt, pointerer Mogensen.