Lars Larsen giver flere stadion-penge

Finansieringen af Jysk Park på plads efter Lars Larsen har valgt at forhøje sit navnesponsorat med 5 millioner kroner

Silkeborg IF havde planlangt at tage første spadestik til et nyt stadion torsdag 19. november, men en overskridelse af budgettet på op mod 10 millioner kroner gav usikkerhed om byggeprojektet.

Nu er de sidste forhindringer dog ryddet af vejen, og byggeriet kan gå i gang som planlagt, da Lars Larsen har valgt at forhøje sit navnesponsorat med 5 millioner kroner, så købmandens samlede sponsorat for navnerettighederne i de næste 20 år lyder på 15 millioner kroner.

- Jeg er glad for, at vi nu er klar til at sparke gang i byggeriet af Silkeborgs nye stadion, som vi bygger i et rigtig godt partnerskab med Silkeborg IF Invest A/S og med stor opbakning fra erhvervslivet og de mange sponsorer. Silkeborg får et stadion, som vi både kan være stolte af, og som vil skabe store glæder, nervepirrende spænding og fælles oplevelser for borgerne, siger Steen Vindum (V), borgmester i Silkeborg, i en pressemeddelelse.

Nu begynder byggeriet af Jysk Park

Jysk Park er finansieret ved at Silkeborg IF Invest A/S står for 70 mio. kr. af de cirka 130 millioner kroner og Silkeborg Kommune for den resterende del. Silkeborgs borgmester, Steen Vindum, fremhæver samarbejdet mellem kommunen, SIF og byens erhvervsliv i finansieringen af JYSK Park.

Første spark til byggeriet af Jysk Park tages på Søholt torsdag 19. november klokken 15.30.