Landsholdsspiller til Silkeborg

Silkeborg IF har skrevet kontrakt med den marokkaneren Abderrahman Kabous, der begynder i klubben med det samme.

21 landskampe for Marokko og erfaring fra klubber som franske RC Lens og FC Sochaux, marokkanske Ittihad Khemisset, svenske IFK Norrköping og Degerfors IF, bulgarske CSKA Sofia samt spanske Real Murcia.

Det er CVet for den 26-årige midtbanespiller Abderrahman Kabous, som nu skal forsøge at slå til i Silkeborg IF. Tidligere i marts var han til prøvetræning på Søholt, og nu har klubben skrevet kontrakt med ham til udgangen af denne sæson.

- Vi så jo Kabous an i en uges tid i starten af måneden, og selv om han var lidt rusten, havde han bestemt nogle spændende kvaliteter især i pasningsspillet og boldomgangen. Han medbringer noget international rutine og er et interessant supplement til vores smalle trup i en periode med ekstremt mange kampe på kort tid, så vi er glade for at have lavet en aftale med ham, siger træner Troels Bech i en pressemeddelelse.

Og den glæde deler Abderrahman Kabous:

- Jeg ser i høj grad frem til at spille for Silkeborg IF, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af - både under min prøvetræning og til søndagens kamp, som jeg overværede. Det er klart, at jeg ikke er på mit umiddelbare topniveau, for jeg har ikke spillet turneringskampe siden efteråret - men jeg er overbevist om, at jeg inden for kort tid kan komme ind og hjælpe holdet.