Kunne ikke nå til enighed

Det lykkedes ikke for AGF at vriste Daniel A. Pedersen fri fra Silkeborg

Transfervinduet for de danske fodboldklubber lukkede ved midnat, men de østjyske fodboldklubber havde ingen store overraskelser gemt i ærmet.

Der har været sagt og skrevet meget om Silkeborg IFs Daniel A. Pedersen i dette transfervindue. Det skyldes, at midtbanespilleren har indgået en aftale gældende fra til sommer med AGF.

Derfor var der nok mange AGF-fans, der håbede, at han ville tage turen til Aarhus allerede i dette transfervindue, men AGF og Silkeborg IF kunne ikke blive enige om et beløb for spilleren, som derfor er at finde i Silkeborg resten af sæsonen.

- Vi har været i dialog med Silkeborg i lang tid og forhandlet frem og tilbage. Indledningsvist forlangte de alt for mange penge til, at vi kunne forsvare at købe ham fri af kontrakten nu. Siden syntes vi, at vi nærmede os hinanden i forhandlingerne, men så strandede de igen. Vi forsøgte at få forhandlingerne tilbage på sporet, men så ville de pludselig ikke længere sælge ham. Vi har haft en lang forhandling, men nåede ikke til enighed. Uanset hvad er vi dog glade for, at vi har landet aftalen med Daniel og får ham i truppen til sommer, siger Jens Andersson, der er sportschef i AGF, til klubbens hjemmeside.

Han har udadtil haft et meget roligt transfervindue, hvor klubben har hentet angriberen Morten Nordstrand og sagt farvel til Edafe Egbedi (kontrakt ophævet), Orri Omarsson (kontrakt ophævet) og Martin Jørgensen (karrierestop).

Se: Oversigt: De er inde og ude

- Ja, som jeg også tidligere har meldt ud, har vi hele tiden regnet med, at det ville blive et roligt transfervindue. Vi havde to spillere, som vi på forhånd havde rettet vores søgelys på. Det var Morten Nordstrand og Daniel A. Pedersen. Morten er her nu, og vi havde også en forhåbning om, at Daniel skulle være en del af truppen nu, men da vi lavede aftalen med ham, vidste vi ikke, om han kunne komme nu, eller om vi skulle vente til sommer. Nu kan vi bare konstatere, at Daniel bliver i Silkeborg i foråret, siger sportschefen.

AGF ligger på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, og klubben går et vigtigt forår i møde, hvor oprykning til Superligaen er det altoverskyggende mål. Jens Andersson har tillid til, at truppen er stærk nok til det.

- Vi så i løbet efteråret, at vores spillestil blev mere og mere indarbejdet i truppen, og så er det klart, at man ikke henter en masse nye spillere. Det handler også om at få spilletid sammen, og vi tror på de spillere, vi har. Det er de spillere, der løber rundt på Fredensvang nu, der skal gøre det, og hvis vi ikke havde haft tillid til dem - hvis ikke Morten eller jeg troede på dem - så havde vi skiftet dem ud, siger sportschefen.

AGF spiller den første kamp i forårssæsonen den 15. marts, hvor holdet på udebane møder AB.

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Nordby Overdrevsbakker Samsø

Boligsalg eksploderer på Samsø