Kravler op mod verdenstoppen

Morten Ørum Madsen fra Silkeborg har succes på golfbanen

04:25

1 af 2

Morten Ørum Madsen fra Silkeborg rangerer lige nu blandt Danmarks bedste golfspillere, og hele foråret har han leveret en række flotte resultater

Ved årsskiftet lå den 27-årige golfspiller fra Silkeborg Ry Golfklub placeret som nummer 67 på Europatourens pengeliste, og nu er han avanceret til 40. pladsen.

- Jeg har bare lyst til at spille, og jeg brænder virkelig for det her, så det er svært for mig at sige stop nogen gange, siger Morten Ørum Madsen, der altså stille og roligt kravler op mod verdenstoppen.

Alene i de første fire måneder af 2015 har han tjent 1,9 millioner kroner på at spille golf.

Se: Østjysk spiller laver hole-in-one

- Folk ved godt, at der er mange penge i golf, og folk ved godt, at når det går godt, som det har gjort for mig de seneste par år, så tjener man også mange penge, siger Morten Ørum Madsen.

Han har hele verden som sin arbejdsplads, og i år har han deltaget i 11 turneringer indtil videre, mens det sidste år blev til 32.

- Jeg har lyst til at spille hele tiden, og jeg kan ikke få nok. Men jeg skal også tænke mig om nogen gange, for hvis man spiller for meget, kan man brænde ud både psykisk og fysisk, siger Morten Ørum Madsen.

Han har i sin karriere foreløbigt lavet tre hole-in-one, og to af dem er lavet i år.

I tv-indslaget øverst på siden kan du se et portræt af Morten Ørum Madsen.