Kom gratis til fodbold i Silkeborg

Sponsorer sørger for gratis entré til SIF mod Næstved

Når spillerne fra Silkeborg IF på mandag møder Næstved i 1. division på Mascot Park i Silkeborg, er der gratis entré for alle.

Det er Silkeborg-virksomhederne Herm. Rasmussen A/S og Ringvejens Autolakereri A/S, der sørger for gratis fodbold i byen.

Det gør de, fordi de mener, at det er nu, at Silkeborg Ff har brug for opbakning på lægterne.

SIF har brug for opbakning

- Det er nu, SIF har brug for opbakning. Alle os med hjerte for klubben har jo med bekymring set på udviklingen her i efteråret. Resultaterne har ikke nået de højder, vi alle sammen håbede på, og det har fået mange til at blive væk, siger Jan Skytte Pedersen, der er administrerende direktør i Herm. Rasmussen A/S, til Silkeborg IFs hjemmeside.

Efter ti kampe i 1. division ligger silkeborgenserne på en ottendeplads med 13 point. En placering, der skal forbedres, hvis håbet om en hurtig tilbagevenden til Superligaen skal realiseres.

Håber på mange tilskuere

Kampen mod Næstved spilles på mandag klokken 19.00, og Kent Madsen, direktør i Silkeborg IF, håber, at mange kommer på stadion den dag.

- Vi er superglade for den opbakning, initiativet er udtryk for. Vi er bevidste om, at vi ikke har leveret varen, og netop i den situation har vi brug for al den opbakning, vi kan få. Jeg kan derfor kun opfordre alle til at komme på Mascot Park mandag aften. Vi har brug for støtten, siger Kent Madsen.