Knudsen glad for god afslutning

Bjerringbro-Silkeborgs Michael V. Knudsen var glad for at slutte året af med en sejr i Aarhus

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) førte 10-1, smed siden det meste af forspringet væk, inden det sidst alligevel blev til en komfortabel sejr på 29-23 over Århus Håndbold i herrernes liga.

Det var vigtigt for holdet at slutte godt af inden den forestående EM-pause.

- Vi lagde julen bag os og var meget indstillet på at få to point. Vi fik en vigtig sejr, og jeg synes, vi var skarpere end Århus over hele linjen, siger Bjerringbro-Silkeborgs Michael V. Knudsen.

- Vi spillede generelt en god kamp og satte os tungt på den fra start, og så var vi koncentrerede, tilføjer den rutinerede stregspiller.

Med sejren er BSV alene på tredjepladsen med 24 point - bare to point efter de to tophold Skjern og Team Tvis Holstebro.

- Det betyder meget for os. Vi vil kæmpe med om de helt øverste pladser. Undervejs har vi været utilfredse over dumme pointtab, og vi har kæmpet med at få spillet til at køre. Vi har stadig meget at arbejde med, men jeg føler, vi bliver bedre og bedre.

BSV vandt efter Århus’ skrækstart

- Vi kunne sagtens spille videre i stedet for at holde pause, men nu ser vi frem til at blive endnu skarpere til foråret, hvor vi også har europæiske kampe til at skærpe os, så vi er skarpe, når DM skal afgøres, siger Michael V. Knudsen.

Hos mandagens modstander var utilfredsheden derimod stor. Træner Erik Veje Rasmussen italesatte den.

- Vi kunne slet ikke få styr på deres forsvar i starten. Vi spillede os ikke frem til noget, og når vi gjorde, brændte vi, og pludselig stod det 1-10.

- Så tog vi målmanden ud og gik over til at spille syv mod seks i angrebet, hvilket gik godt. Vi kom tilbage, og det så lovende ud ved pausen, hvor vi var bagud med to.

- Så begyndte vi igen at brænde utilgiveligt på vores chancer. Det var vores dumhed, der gav dem lov til at slippe fra os igen, opsummerer Erik Veje Rasmussen.

brændeovn

play Miljøorganisation om natligt brændeovnsforbud: Det vil slet ikke løse problemet

Henrik Ullum SSI

SSI med kritik af Pfizer: I leverer ikke, det vi har aftalt

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark

politibil

Hash og baseball-bat: Første nat med visitationszone

20200618-125749-L-1920x1280we

Østjysk politiker ånder lettet op: Klar til en ny start for samarbejdet med USA

Indehaver performance fitness Bjørn

play Deltagere til udendørs fitness blev sigtet: Nu har politiet droppet sagen