Knudsen: Fire hold kan vinde DM-titlen

Der er fuldstændig åben kamp om DM-titlen, lyder det fra Bjerringbro-Silkeborgs Michael V. Knudsen

01:27

1 af 2

Tirsdag aften kunne Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer juble over 27-22 sejren over SønderjyskE, for den sendte BSV-spillerne i den ene af to DM-semifinaler.

Dermed er der kun fire mandskaber tilbage, før der skal findes en danmarksmester, og de øvrige hold er Team Tvis Holstebro, GOG og KIF Kolding København.

- For mig at se er der ingen klare favoritter. Alle fire hold kan stort set vinde DM, og det gælder om at ramme topniveauet, siger Michael V. Knudsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

SønderjyskE havde ikke noget at spille for, men gæsterne bed godt fra sig i 1. halvleg, hvilket dog ikke overraskede Michael V. Knudsen.

27-22 sejr: BSV er i DM-semifinalen

- SønderjyskE er ikke noget dårligt hold. De har slået Skjern to gange i slutspillet, så de har mange kvaliteter. Vi vidste også godt, at i løbet af 60 minutter havde vi mulighed for at køre dem trætte, og det er reelt det, der sker. De begynder at lave nogle fejl, og vi har den vilje og den tro på, at vi skal have de her to point. Det var meget afgørende for os, og det skulle også kunne ses i længden, siger Michael V. Knudsen.

På onsdag bliver det afgjort, hvem der møder hvem i semifinalerne, når GOG møder Aalborg Håndbold og KIF Kolding København møder Århus Håndbold i slutspillets anden gruppe.

Se interviewet med Michael V. Knudsen i ovenstående video.