Kjellerup flytter AGF-kamp

På grund af manglende lys på banen i Kjellerup, bliver Pokalkampen mellem Kjellerup IF og AGF flyttet til Silkeborg

De to østjyske fodboldklubber, Kjellerup IF og AGF, mødes i anden runde i DBU Pokalen den 2. september.

Planen var egentlig, at kampen skulle afvikles på Bjerget, Kjellerups hjemmebane, men da kampen er blevet valgt som tv-kamp, og kamptidspunktet dermed er rykket fra klokken 17.15 til 20.15, er Kjellerup nødt til at flytte kampen til Mascot Park i Silkeborg.

- Da det blev kendt, at kamptidspunktet skulle flyttes, har KIF været i dialog med både DBU og Divisionsforeningen. Dette for at undersøge alt omkring økonomien ved eventuel leje af mobilt lysanlæg og muligheden for at få del i eventuelle tv-midler. Desværre er der slet ikke økonomi i at leje et lysanlæg, selv om DBU rent faktisk betaler cirka halvdelen af udgiften. TV-midler er der ingen af før end i 4. runde af DBU pokalen, skriver Kjellerup IF på sin hjemmeside.

Se: KIF: AGF-kamp er kæmpestort

Kjellerup, der til daglig spiller i Danmarksserien, har derfor været i dialog med Silkeborg IF om at låne deres hjemmebane, Mascot Park.

- Vi har haft en rigtig god dialog med SIF, som er meget samarbejdsvillig og hjælper os med mange praktiske ting. Endelig har det også betydet meget, at kommunen med borgmester Steen Vindum i spidsen har givet en hjælpende hånd, skriver Kjellerup IF.

Kjellerup IF oplyser, at klubben ved at flytte kampen til Silkeborg, giver sine sponsorer mulighed for tv-eksponering via LED-reklamer. Kjellerup IF forventer, at klubben kan lave en sund forretning ud af at flytte kampen mod AGF til Silkeborg.

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, vender tilbage i aften (tirsdag) klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND. Her gæster AGFs Steffen Rasmussen og assistenttræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, studiet.

Sne Molsbjerge

Snevejr rammer dele af Danmark onsdag - her kan der falde mest

lashes

play Kirsten blev fuppet af Copenhagen Lashes: - Det er noget svineri

20210105-152010-L-1920x1280we

Den britiske coronavariant er i vækst, siger Heunicke

Oustruplund ved Kjellerup

playUnik historisk ejendom til salg til spotpris - få en højskole med

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget