Kim P. vil hænge på i toppen

Silkeborg IF tager søndag imod Skive, og træner Kim Poulsen understreger vigtigheden af tre point

Det er tidligt på sæsonen, men efter tre kampe er Silkeborg IF tre point fra en af de tre oprykningspladser til Superligaen, som man så gerne vil spille med om.

Derfor er kravet fra Kim Poulsen også en sejr, når hans tropper søndag møder Skive på hjemmebane i 1. division.

- Vi skal bruge en sejr for at hænge på. Vi vil gerne følge op fra den seneste hjemmekamp, hvor vi besejrede de andre oprykkere fra FC Vestsjælland, siger træner Kim Poulsen til tv2oj.dk.

Omstillingen fra Superligaen til 1. division er ifølge Kim Poulsen gået godt, selv om man skal vænne sig til at være spilstyrende og mere på bolden end i sidste sæson.

- Det er en optimistisk træner, du snakker med. Det var vigtigt for spillerne at opleve, at klubben holdt fast på truppen i store træk - uanset om det var de unge talenter eller de mere rutinerede spillere, siger Kim Poulsen.

Og dertil er der også kommet profiler til. To af de største er Andreas Albers, der kommer fra en successæson hos Vejle, og Martin Thomsen, der kommer fra en måske endnu bedre sæson på Hobros Superligahold.

- Det er godt at få nogle ind, der kommer med noget succes. De har været med til at smitte fra første dag, og man har hurtigt kunne mærke, at Superligaen blev lukket i sommerpausen, og at folk er parate til at hjælpe med at gøre det her til en succesfuld sæson for Silkeborg IF, siger Kim Poulsen.

- Men det er knaldhårdt arbejde at vinde fodboldkampe, og det gælder altså også i 1. division. Derfor er det vigtigt i kampen mod Skive, at vi er klar fra start, siger han.