KIF: AGF-kamp er kæmpestort

Kjellerup IF glæder de sig til at møde AGF

Foto: Kjellerup IF

Kjellerup IF tager imod AGF i 2. runde af DBU Pokalen i et østjysk opgør. Det ligger fast efter tirsdagens lodtrækning i turneringen.

- Det er Davids kamp mod Goliat. Vi er nedrykkere fra 2. division og spiller nu i Danmarksserien, mens AGF spiller i Superligaen. Vi har en ny træner og mange nye spillere på holdet, som er helt unge. Det er en kamp, som vi glæder os helt vildt til, siger Michael Toft Hansen, der er sportschef i Kjellerup IF, tv2oj.dk.

Kjellerup IF rykkede i sidste sæson ud af 2. division og har fået en ny mand på cheftrænerposten - og han kender AGF særdeles godt. Det er nemlig Claus Therkildsen, der indtil denne sæson var U19-træner i AGF.

Michael Toft Hansen erkender, at AGF på papiret kan virke som en stor mundfuld for spillerne i Kjellerup.

Se: Østjysk opgør i DBU Pokalen

- Hvis vi rammer dagen og de måske undervurdere os lidt, kan der godt komme lidt spænding i kampen, siger Michael Toft Hansen.

Kampene i 2. runde af DBU Pokalen er programsat på datoerne tirsdag den 1. september eller onsdag den 2. september, men der kan ske ændringer i programmet.

- Jeg havde håbet på Viborg FF eller Silkeborg IF, da de geografisk ligger tættere på os, men at det bliver AGF er kæmpestort. Det bliver en oplevelse for spillerne, og vi håber på mange mennesker på stadion. AGF er en traditionsklub, og Aarhus er ikke længere væk, end at vi kan håbe, at mange fans fra Aarhus vil tage turen til Kjellerup, siger sportschefen.

Udover Kjellerup IF og AGF var der også andre østjyske hold med i bowlen til tirsdagens lodtrækning.

Herunder kan du se hvilke klubber, østjyderne skal møde i 2. runde af DBU Pokalen.

IF Lyseng - Kolding IF

Aalborg Freja - AC Horsens

Åbyhøj IF - FC Sønderborg

Odder IGF - Skive IK

Lystrup IF - Sædding/Guldager IF

Brabrand IF - FC Fredericia

FC Svendborg - Silkeborg IF

De østjyske hold er markeret med fed.

Randers FC var ikke med i dagens lodtrækning, da kronjyderne i sidste sæson sluttede som nummer fire i Superligaen og derfor først træder ind i turneringen i næste runde.