Kaptajnen bliver i Silkeborg

Frank Hansen har forlænget sin konkrakt med Silkeborg IF med to år

Frank Hansen og Silkeborg IF har nu papir på hinanden frem til sommeren 2017, efter anføreren fredag valgte at forlænge aftalen med klubben i yderligere to år.

Den nu 32-årige anfører kom i Silkeborg IF tilbage i 2009 fra Esbjerg fB, og siden er det blevet til 189 kampe og seks mål i den røde trøje.

- Jeg er rigtig glad for at det er faldet på plads. Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget glad for at være i klubben, og vi er som familie faldet så godt til i Søhøjlandet, at det er her vi har valgt at slå os ned og leve vores liv. Jeg glæder mig til at være en del af det SIF-hold, der løber ind på JYSK Park, når byens nye stadion står klar om et par år. Det er stort for mig på den måde at være en del af det hold, der indleder en ny æra i klubben, siger Frank Hansen til klubbens hjemmeside.

Se: Millionunderskud i Silkeborg IF

I Silkeborg IF ser de kontraktforlængelsen som en vigtig brik i skabelsen af klubbens fremtidige sportslige fundament.

- Vi er rigtig glade for at have Frank i SIF i de kommende år. Hans erfaring, personlighed og gode spirit får vi brug for, og han har i dette forår vist, at han er et vigtigt omdrejningspunkt. Når vi tør lave en to-årig forlængelse med en spiller i Franks alder, sker det ud fra at Frank fysisk fremstår som en forårskåd travhest, han har vel aldrig har set bedre ud på det område. Han virker langtidsholdbar, siger Jesper Stüker, der er sportschef i klubben.

Se: SIF-direktør: Skal gøres bedre

Han fortsætter:

- Frank er også en glimrende repræsentant for den kultur og de værdier vi gerne vil stå for, og dermed et godt forbillede for de unge spillere. Masser af vilje, overskud og format fra ham.

Silkeborg IF ligger på sidstepladsen i Superligaen med 11 point, og holdet skal søndag den 5. april en tur til Hobro, hvor Frank Hansen og co. skal møde oprykkerne.