Kæmper for østjysk politiskole

Ifølge Silkeborgs borgmester er Oustruplund ved Kjellerup det perfekte sted for en kommende politiskole

Silkeborg går nu målrettet ind kampen for at blive hjemsted for fremtidens politiskole. Borgmester Steen Vindum (V) mener, at Oustruplund ved Kjellerup vil være oplagt til formålet.

- Vi synes, vi har nogle fantastiske rammer her på Oustruplund. Der er nogle indendørs faciliteter, der er noget fantastisk flot natur og udendørs faciliteter, og så ligger vi meget centralt lige midt i Jylland tæt på to af de helt store politikredse. Det er et sted, hvor det er attraktivt at bosætte sig, så vi synes, det er helt naturligt, det skal ligge her, siger Steen Vindum.

Kæmper mod Herning

Den treårige uddannelse til politiassistent foregår i dag på politiskolen i Brøndby, som hvert år uddanner 400 nye betjente. Men det kniber med pladsen, og samtidig har Venstre bebudet, at en ny politiskole skal ligge i Jylland.

Herning har allerede fået partiets opbakning til at blive nyt hjemsted for skolen. Men det får ikke Silkeborg til at holde sig tilbage fra at kaste sig ind i kampen for de offentlige arbejdspladser.

- Jeg er jo optimist. Jeg tror på, at jeg har nogle gode folketingsmedlemmer valgt her i Silkeborgkredsen, som vil hjælpe os med at få det her til at lykkes, siger Steen Vindum.

Derfor havde borgmesteren i dag, torsdag, inviteret de lokale folketingsmedlemmer med til Kjellerup, så de kunne se faciliteterne.

I næste uge begynder forhandlingerne om et nyt politiforlig på Christiansborg.

Se hele interviewet med Steen Vindum i videoen øverst på siden.

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere evakueret

20210120-171659-2-1920x1283we

Biden er officielt præsident: Tidligere østjysk Trump-støtte er positiv

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt

Wallpipe Lisbeth

playLisbeth fra Løvens Hule har stor succes – her er opskriften

Genrebillede, frisør

Frisørorganisation: - Det er fuldstændig vanvittigt at køre ud til kunder