Jyske Bank er nu på Mors

Overtager 50.000 kunder fra Fjordbank Mors

Jyske Bank i Silkeborg overtager nu knap 50.000 kunder fra Fjordbank Mors, der krakkede i juni i år.
 
Jyske Bank får alle kunder med engagement under fem millioner kroner og udvalgte kunder med engagement over fem millioner med et naturligt tilhørsforhold til Mors og omegn, oplyser banken.

Det betyder, at i alt 47.000 kunder fra Fjordbank Mors nu bliver kunder i Jyske Bank i stedet. Samlet har de udlån på 2,7 milliarder kroner og et samlet indlån på 3,7 milliarder.

- Vi ser frem til at byde tidligere Fjordbank Mors kunder velkommen i Jyske Bank. I 34 år har Jyske Bank været repræsenteret i Nykøbing Mors, og med dagens køb signalerer vi, at vi fortsat ser et potentiale i dette lokalområde, siger bankdirektør Jørgen Christensen.
 
Med købet overtager Jyske Bank den krakkede banks lokaler i Algade i Nykøbing Mors, og 35 medarbejdere følger også med over i den nye bank.

Den 26. juni smed Fjordbank Mors håndklædet i ringen og overgik til statens skraldespandsselskab for banker, Finansiel Stabilitet.
 
- Vi er glade for den aftale, vi i dag har indgået med Jyske Bank, som sikrer alle private kunder og langt de fleste erhvervskunder en varig bankforbindelse, siger Henning Kruse Petersen, bestyrelsesformand i Finansiel Stabilitet og fortsætter: