Johns datter blev overfaldet: Nu håber han på hjælp fra vidner

18-årig pige overfaldet af ukendt gerningsmand i Silkeborg

01:27

1 af 2

En 18-årig kvinde blev fredag aften overfaldet og snittet med en kniv på en sti i Silkeborg.

Gerningsmanden stak af fra stedet, og nu håber den 18-årige piges far på hjælp fra vidner, så gerningsmanden kan blive fundet.

Overfaldet fredag aften skete bare to uger efter, at den 18-årige var flyttet hjemmefra.

Datteren ringede hjem

- Vi blev ringet op af vores datter omkring klokken 21.45 i går aftens (fredag aften, red.). Hun var stærkt grædende, og vi kunne næsten ikke forstå, da hun sagde, at hun var blevet overfaldet af en mand med en kniv, siger John Rothborg Mortensen fra Silkeborg, der er far til den 18-årige pige.

Umotiveret: Kvinde snittet med kniv

Pigen var på vej hjem fra arbejde, da en mand umotiveret væltede hende omkuld på stien ved Arendalsvej i Silkeborg. Her tog gerningsmanden en kniv frem og snittede hende i ansigtet og på den ene arm.

- Hvad gerningsmandens motiv har været til overfaldet, står lidt hen i det uvisse, siger Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt-og Vestjyllands Politi.

Vidner søges

Gerningsmanden stak efterfølgende af fra stedet, hvilket formentlig skyldes, at et ældre ægtepar med en hvid terrier kom gående.

- De har været medvirkende til, at vores datter er sluppet så forholdsvis billigt, som hun er. Havde de ikke været der, så?Den tanke tør jeg slet ikke tænke til ende, siger John Rothborg Mortensen.

Han håber nu, at ægteparret eller andre vidner i sagen vil melde sig til politiet.

Signalement af gerningsmanden

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år gammel og afrikansk af udseende. Han er cirka 190 centimeter høj, og han er kraftig/muskuløs af kropsbygning og havde på gerningstidspunktet kort, sort afrohår. Derudover var han iført en grå hættetrøje med tryk på brystet og sorte cowboybukser.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

I videoen øverst på siden kan du se mere om overfaldet.