Jakobsen bliver i Silkeborg IF

Silkeborg IF har forlænget kontrakten med Simon Jakobsen med to år

Simon Jakobsen havde egentlig kontraktudløb med Silkeborg IF til sommer, men nu er parterne blevet enige om at forlænge aftalen med yderligere to år.

- Usikkerheden om min fremtid har da ligget og luret i baghovedet i den seneste tid. Det er ikke nogen hemmelighed, at de sidste par år ikke har været de nemmeste for mig, og jeg har haft mine overvejelser om fremtiden, for det var jo langt fra sikkert, at SIF ville satse på mig. Men det vil klubben, og det er jeg meget glad for, siger Simon Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Simon Jakobsen har tidligere i karrieren være plaget lidt af skader og sydom, men forsvarsspilleren er fit for fight og får minutter i benene.

Se: Han er førstevalg i målet for SIF

- Jeg er glad for, at jeg ikke havde kontraktudløb i sommeren 2014, men først nu til sommer, for så var det ikke sikkert, at det var blevet til en forlængelse. Jeg var midt i et forløb med alt for mange skader, og det påvirkede humøret. Men den gode start på 2015 har givet mig glæden tilbage. Mentalt er jeg ovenpå, jeg har viljen til at spille og vigtigst af alt, så har jeg genopdaget, at intet er federe end at spille fodbold. Nu koncentrerer jeg mig om at fortsætte mit kontinuerlige forløb med meget spilletid og derved også at udvikle mig yderligere, siger 24-årige Simon Jakobsen.

Han har tidligere gået på Silkeborg Fodbold College, og han skrev under på sin første fuldtidskontrakt med klubben i 2009. Siden er det blevet til 80 kampe og en enkelt scoring for silkeborgenserne.

- Simon viste tidligt et stort potentiale, men det er ikke nogen hemmelighed, at de seneste par år har været skuffende i forhold til spilletid. Han har imidlertid udvist modenhed og er i gang med at træde i karakter. Han vil få større ansvar og blive en endnu vigtigere faktor på holdet i fremtiden, siger Jesper Stüker, der er sportschef i Silkeborg IF.

Silkeborg IF, der ligger på sidstepladsen i Superligaen, møder på lørdag Sønderjyske på udebane.