Invitation til nøgenbadning endte i groft overfald: Nu er der nyt i sagen

Midt- og Vestjyllands Politi er kommet nærmere gerningsmændene til et overfald i Sejs ved Silkeborg.

De var her i området de to unge mennesker natten til søndag hoppede i vandet og inviterede en pige med. En invitation der endte med at give dem tæsk. Genrefoto

Natten til søndag udviklede en invitation til nøgenbadning sig særdeles voldsomt. To unge mænd på 23 og 24 år blev overfaldet med knivstik og fik tæsk med køller. Nu er politiet kommet nærmere gerningsmændene.

- Vi har afhørt nogle mennesker, som har givet anledning til at undersøge flere ting nærmere. Vi har fået nye spor og ledetråde at arbejde videre med, siger politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi, Bent Riber Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Invitation til nøgenbadning endte med knivstik og tæsk med køller

De to unge mænd havde været til en privat fest i Sejs og var bagefter gået ned ad Strandvejen til Sejs Snævring for at bade. I krydset mellem Strandvejen og Sejs Søvej mødte de en pige på omkring 15-17 år, som de inviterede med.

Hun takkede nej, da de unge mænd ville bade uden tøj på.

Bagefter dukker der mindst tre andre sydlandsk udseende mænd op med køller og knive.

Ole Vanghøj, Midt- og Vestjyllands Politi

Da de kom op fra søen, var pigen der stadigvæk, og pludselig dukkede en cirka 15-årig ifølge politiet sydlandsk udseende dreng op. 

Politiet ønsker ikke at uddybe, hvad sydlandsk af udseende helt konkret betyder. 

Overvågningsbilleder kan hjælpe

- Han spørger, hvad de har gang i. Og så slår han den ene af de to mænd med tre knytnæveslag i ansigtet. Bagefter dukker der mindst tre andre sydlandsk udseende mænd op med køller og knive, sagde vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi søndag til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 23-årige og 24-årige mand blev slået med køllerne, og den ene af dem fik derudover et overfladisk knivstik i højre lår, imens den anden blev stukket i maven. De er begge uden for livsfare.

Midt- og Vestjyllands Politi søgte søndag vidner til overfaldet, som ifølge politiet er meget usædvanligt for området.

Læs også Hus brændt ned - kvinde sendt på skadestuen

- Det kan godt være, at der er nogle i området, der har overvågning. Man må gerne kigge det efter, og derudover må man gerne rette henvendelse til politiet, hvis man har set eller hørt noget. Vi er meget interesseret i køretøjer og andre oplysninger, sagde vagtchefen.

Politiet kan kontaktes på 114.