Husker du Hannibal der forsvandt ved indbrud – nu er han fundet død

Efter flere måneders uvished og søgen har Daniel Christensen nu fået den triste melding, at hans hund er fundet død.

Kan du huske hunden Hannibal, som forsvandt tidligere i år? Nu er han fundet død. Det bekræfter både Hannibals ejer Daniel Christensen og Midt- og Vestjyllands Politi.

Hannibal var to år gammel og en blanding af bulldog og lidt bokser med en vægt omkring de 30 kilo, fortalte ejeren, da Hannibal forsvandt i slutningen af februar.

Det skete i forbindelse med et indbrud, hvor også en chihuahua kom alvorligt til skade. Der blev ikke stjålet noget fra huset i Them, men til gengæld var Hannibal væk, hvilket undrede Daniel Christensen, der havde svært ved at forestille sig, at nogen kunne have fået hans hund med derfra.

Væk var Hannibal dog, og siden da har Daniel Christensen vadet mange kilometer for at finde sin hund. I flere måneder har han fyldt hundeskåle med leverpostej og hundefoder og placeret dem lige fra Virklund til Vrads i håb om at lokke Hannibal frem, fortæller han, da TV2 ØSTJYLLAND taler med ham tirsdag aften.

Er du overrasket over, at han dukker op nu?

- Ja, for jeg har gået derude og ledt rigtig mange gange, siger Daniel Christensen, der tydeligvis er dybt berørt over beskeden om, at Hannibal er fundet død.

- Når man tænker på, hvordan han sad her i sofaen hver aften, og nu ligger han derude og er død, siger Daniel Christensen, der har fået besked fra politiet om, at Hannibal er fundet.

Har ledt med blomster og skovl

Han har dog ikke selv kunnet finde Hannibal endnu, selv om han har ledet i løbet af tirsdagen. Han ved kun, at han er fundet et sted lidt syd for spejderhuset Nøjkjærhus, men hvor præcis har Daniel Christensen haft svært ved at identificere.

- Jeg havde blomster og en lille skovl med, siger Hannibals ejer, der indskyder, at han ikke havde tænkt sig at begrave Hannibal, men bare smide lidt jord på ham og plante blomsterne på samme sted. Han er blevet advaret om at røre ved Hannibal, da hunden er fyldt med mider.

Daniel Christensen fra Them har nu fået vished om, at hans elskede hund Hannibal er død. Hannibal forsvandt i slutningen af februar.
Daniel Christensen fra Them har nu fået vished om, at hans elskede hund Hannibal er død. Hannibal forsvandt i slutningen af februar.

For Daniel Christensen betyder fundet, at han nu har fået vished om Hannibals skæbne.

- Og jeg ved, at han ikke er blevet brugt i en eller anden hundekamp i Østjylland, siger Daniel Christensen med henvisning til, at han da Hannibal forsvandt var bange for, at hunden var blevet stjålet med henblik på netop at blive brugt i illegal hundekamp.

Politiet: Formentlig påkørt i trafikken

Michael Svendsen, politiassistent ved Midt- og Vestjyllands Politi, bekræfter, at politiet har været ved den døde hund og kunnet konstatere, at der er tale om Hannibal. De har derfor informeret ejeren.

- Vi har været ude ved den døde hund, og det er den, der forsvandt, siger politiassistenten og forklarer, at de reagerede på en henvendelse fra en, der havde set hunden.

- Vi har haft to ude ved hunden for at kigge til den for at udelukke, at der var skudhuller eller knivstik - at der kunne være en forbrydelse bag. Vi antager at den uheldigvis er blevet ramt af en bil eller et køretøj.

Om Hannibal blev stjålet eller selv stak af i forbindelse med indbruddet tilbage i februar, kan politiet ikke fastslå.

- Vi kan ikke sige, om gerningsmanden bevidst har taget den ved indbruddet, eller om døren blev efterladt åben, så den er løbet ud, siger Michael Svendsen.

Hannibal blev fundet tæt ved Horsensvej lidt nord for Them.