- Hjernerystelse svækker holdet

Håndboldspiller ude resten af året

Foto: Silkeborg-Voel/TV2OJ

For håndboldholdet Silkeborg-Voel, bliver de kommende kampe i kvindernes håndboldliga ekstra udfordrende. En af holdets spillere, Malene Gandrup, blev under kampen mod SK Århus søndag ramt af et uheld, da hun i anden halvleg røg i gulvet.

Et uheld, der nu kommer til at påvirke holdet resten af året.

- Hun har fået en grundig hjernerystelse, så hun er nødt til at være i et mørkt rum for ikke at få det dårligt, fortæller holdets træner, Jakob Andreasen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Det er rigtig uheldigt, fordi vi har en sindssygt vigtig kamp på lørdag mod Ringkøbing, og normalt har vi to spillere på hver position, men nu har vi kun en. Det bliver en taktisk udfordring, indrømmer han.

Efter søndagens kamp frygtede holdet, at et vrid i Malene Gandrups nakke havde resulteret i en brækket nakkehvirvel, men nærmere undersøgelser på Aarhus Universitethospital viste, at der ikke var noget brækket.

Se også: Uheld afbrød håndboldkamp

Selvom der ikke er tale om en meget alvorlig eller fatal ulykke, så er træner Jakob Andreasen stadig bekymret.

- Der er mange spillere, der har måttet opgive deres karriere på grund af hjernerystelser, så vi må være meget påpasselig med, hvad vi gør. Vi sætter alt den ekspertise, der er til rådighed, for at få hende i bedring.

Men selvom alt hjælp er tilkaldt for at få Malene Gandrup i bedring, har træneren svært ved at se, at hun skulle nå at blive klar før engang i det nye år.

- Vi har en kamp i Odense den 3. januar, og det bliver spændende at se, om hun kan nå at blive klar. Selvfølgelig arbejder vi på at få hende i bedring så hurtigt som muligt, men vi skal heller ikke forcere noget. Det er jo en alvorlig skade, fortæller Jakob Andreasen.