Hjælp politiet med at finde røver

Slog til mod 7-Eleven på Banegården i Silkeborg

En kvindelig ekspedient og en mandlig bekendt fik sent i aftes en uhyggelig overraskelse, da en ung mand trængte ind i 7-Eleven på Banegården i Silkeborg:

- Det var ti minutter før lukketid (22.50, red.), at denne her mand indfinder sig i butikken, hvor en kvindelig ekspedient og hendes mandlige bekendtskab står. Hun er ved køledisken, da hun pludselig hører råben ved kasseområdet, fortæller kriminalassistent ved Midt- og Vestjyllands Politi Michael Svendsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi skyndte kvinden sig væk:

- Hun løber ud og prajer en taxa, som får ringet 112. Og imens er det så hendes mandlige bekendskab, der står inde ved kasseapparatet, hvor gerningsmanden råber: "Det er et røveri- hit med pengene!" og truer med en kniv, fortæller Michael Svendsen, der efterforskede på gerningsstedet i aftes.

Manden ville ikke lade gerningsmanden vide, hvor pengene var, og derfor begyndte gerningsmanden selv at lede i kasseapparatet.

- Gerningsmanden går om bag kassen og åbner den og hiver i kassen, men får ingen penge ud af det. Han laver så i den forbindelse flere udfald mod manden, der står der, hvor han løber hen med ham med kniven hævet, lyder det fra kriminalassistenten.

Det lykkedes til sidst at skræmme gerningsmanden væk:

- Manden begynder at råbe for at stresse gerningsmanden, som til sidst løber fra stedet uden noget udbytte.

Efterlyser vidner

Gerningsmanden løb fra banegården langs banelegemet ad Drewsenvej mod øst, hvor et vidne så ham, men tabte ham af syne til sidst.

Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden, som beskrives som lys i huden, 15-25 år gammel, 175-180 cm høj, han var iført en sort jakke med hætte, som var trukket op, og et gråligt tørklæde om munden. På jakken var et hvidt logo på venstre bryst. Derudover bar han sorte bukser, og havde beigefarvede sko på i mærket Converse.

Derudover havde gerningsmanden en kniv med en cirka ti cm. lang klinge og et hvidt og gråligt skæfte.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

OBS: Artiklen var oprindeligt udstyret med billeder fra røveriet, men gerningsmanden har efterfølgende meldt sig selv til politiet, og billederne er derfor fjernet.

Gudenå Renseanlæg

Politikere i kovending til en halv milliard: Naboerne jubler

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen: Der kommer ændringer i vaccineprogram

Studstrupværket

Brand i varmeværk: 400 tons kul køres væk

Elgiganten

Nu åbner de endelig: - Det er som om, at vinteren er forbi

20070702-153634-5-1920x1284we

Overblik: Sådan genåbner Østjylland mandag

Hjemmeskole studerende

play De fleste studerende føler sig ensomme under nedlukning