Hede Rytmer genopstår

Ny festival ser dagens lys i Indelukket

TV2 bliver hovednavn til Nye Hede Rytmer

Der bliver igen i år musik i Indelukket i Silkeborg. Oliver Zähringer er manden bag den nye festival "Nye Hede Rytmer".

Han er oprindelig fra Silkeborg, og han flyttede tilbage til byen i 2008. I alt har han arbejdet i musikbranchen i 17 år blandt andet hos et pladeselskab og med promovering af navne som Medina, Ida Corr og Camilla Jones i udlandet.

Selskabet bag Hede Rytmer blev i september sidste år erklæret konkurs, og Oliver Zähringer mener at den tidligere festival fik for store ambitioner og strategien med at lave tre scener og lave festivalen om til et "mini Skanderborg var forfejlet.

- Hede Rytmer er en del af byens identitet og foregik sidste år for 29. gang, og publikum har de seneste år ikke svigtet festivalen trods økonomiske problemer. Jeg ønsker at føre festivalen tilbage til rødderne med kun én scene, og igen gøre den lokal forankret siger Oliver Zähringer til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Nye Hede Rytmer finder sted d. 24. og 25. maj og festivalen har netop offentliggjort årets program, hvor hovednavnene er TV2, Sanne Salomonsen og Kato.

Selvom der er hård konkurrence om musikgæsterne i Østjylland fra blandt andre North Side, Smuk Fest, Grøn Koncert, Fed Fredag, mener Oliver Zähringer at der er plads til Nye Hede Rytmer.

- Vi har placeret os tidligt i festivalsæsonen, og 2000 gæster skal besøge festivalen om dagen, for at det løber økonomisk rundt. Selvom Nye Hede Rytmer falder sammen med Herning Rocker, tror jeg ikke silkeborgenserne vil svigte os, siger Oliver Zähringer til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Du kan læse mere om Nye Hede Rytmer her.