Håndbold: BSV genfandt sejrsmelodien

Bjerringbro-Silkeborg havde ikke vundet i tre kampe inden søndagens storsejr på 28-17 mod Ribe-Esbjerg

Bjerringbro-Silkeborg spillede sig søndag tilbage i topstriden i Boxer Herreligaen, da det blev til en sejr på 28-17 mod Ribe-Esbjerg, som fortsat roder rundt i bunden af rækken.

Efter en fin start på sæsonen var det kun blevet til et point i de seneste tre kampe for hjemmeholdet BSV, som jagtede en sejr for at holde snor i toppen. På modstandersiden stod Ribe-Esbjerg, der med en sejr ville kunne tage et stort skridt væk fra bunden.

BSV viste dog fra kampens begyndelse, at kun to point på hjemmebanen var godkendt, og gennem hele første halvleg havde hjemmeholdet en føring på to-tre mål.

Samtidig trak Søren Rasmussen flere fremragende redninger ud ad ærmet, mens han stille og roligt sugede modet ud af Ribe-Esbjergs fløje.

I en periode i første halvleg havde Ribe-Esbjerg ikke fundet vej til nettet i hele 11 minutter, inden Philip Holm omsider kunne få bolden forbi Søren Rasmussen på et straffekast efter 24 minutter.

Føringen blev større i anden halvleg

Minuttet efter var der så straffe til BSV, hvor Nikolaj Øris fik lov at kaste, mens Ribe-Esbjerg sendte Sebastian Frandsen i målet for at agere stopklods.

Sebastian Frandsen nappede forsøget fra Øris, men måtte alligevel vige pladsen for bagefter for en svagt spillende Rasmus Lind, som endte første halvleg med en redningsprocent på 18.

Måltavlen viste en føring til hjemmeholdet på 14-9 ved pausen, og den føring blev kun større i anden halvleg, hvor BSV stille og roligt udbyggede føringen til gæsterne fra Sydvestjylland.

Det hele endte med en storsejr på 28-17 til BSV, som med sejren har ni point efter syv kampe. Ribe-Esbjerg er fortsat tredjesidst i rækken med tre point efter syv kampe.

Bjerringbro-Silkeborg - Ribe-Esbjerg 28-17 (14-9)

Håndbold VM

Nervepirrende håndboldkamp: Kvindeskrig førte til politianmeldelse

test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: Den britiske variant udgør nu hvert syvende nye smittetilfælde

gravid gravide kvinde kvinder barsel barselsorlov fødsel fødsler mave graviditet børn barn baby

Politikere stiller spørgsmål: Online fødselsforberedelse bør kunne tilbydes

Endelave vaccination

Flere vaccine-steder åbnes i Østjylland: Ældre skal hjælpes med andet stik

Ole Klausen

playOle er hjerneskadet, men kommunen vil ikke sende ham på specialiseret botilbud

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger