Glæde over sejr på hjemmebane

Cheftræner Kim Poulsen er optimistisk omkring Silkeborg IFs gode takter

Foto: Silkeborg IF Invest

Efter en hård sæson i Superligaen, gik Silkeborg IF-spillerne i dag på banen med fornyet håb. Med drømme om oprykning.

Præstationen, de leverede, blev da også en drømmestart for nedrykkerne. Silkeborg IF slog nemlig stærke FC Vestjælland, som cheftræner Kim Poulsen ser, som en af holdets helt store modstandere i 1. division.

Silkeborg vandt opgøret, som blev spillet på hjemmebane på Mascot Park, 2-1.

Se også: Silkeborg sejrede

I et interview til klubbens hjemmeside beskriver Kim Poulsen, hvordan han ikke bare glæder sig over dagens sejr, men også den generelle udvikling, som holdet er gennemgået.

Adskillige nederlag i sidste sæson var i dag lagt på dem:

- Jeg er især godt tilfreds med den attitude, vi kommer ud med som hold. Vi optræder som en enhed, har en god attitude og god energi i det, vi leverer. Alle bidrager lige fra start i bestræbelserne på at tilkæmpe os initiativet. Spillerne viste præcist det, de også mødte ind med efter ferien: God energi og spilleglæde, siger Kim Poulsen.

Ros til spillere

Dagens sejr var samtidig lidt af en forløsning for både træner, spillere og ikke mindst fans. Det var den første hjemmebanesejr i godt 13 måneder.

Sejren kom i hus blandt andet på grund af en god indsats fra Silkeborgs nytilkomne spillere i truppen, som Kim Poulsen var godt tilfreds med:

- Andreas Albers viste, at han er dygtig i det høje spil, Martin Thomsen udførte et stort arbejde, og det er ikke tilfældigt, at han spillede samtlige kampe for Hobro i sidste sæson og var både målscorer og oplægger til mange af deres scoringer. Det så vi jo også i dag ved vores første mål, siger han.

- Mikkel Vendelbo gik ind og viste international robusthed, og Thomsen og Vendelbo supplerede hinanden godt på den centrale midtbane og endelig laver Markus Solberg også et godt indhop.

Næste gang Silkeborg IF skal i aktion bliver søndag den 2. august, hvor holdet skal møde Vendsyssel FF på udebane.