Glade medlemmer strømmer til fitnesscenter - alle restriktioner bliver overholdt

Corona har lukket ned for de indendørs fitnesscentre. Det har et center i Silkeborg taget konsekvensen af og flyttet alle maskinerne udenfor, så de igen kan holde åbnet, mens alle coronarestriktioner bliver overholdt.

Fitness er åbent!

Ja, du læste rigtigt. Og så alligevel ikke helt.

Det er nemlig ikke de indendørs fitnesscentre, jeg snakker om. Men fitnesscentret Fitness Performance, som ligger i Silkeborg.

Her har indehaveren taget alle de tunge vægte udenfor, sat et hegn op, og så kan de fitnessglade ellers få lov til at give den gas – alt imens alle corona-restriktionerne bliver overholdt.

- Vi har gjort det sådan, at mellem hver maskine er der to meters afstand, og vi har været i samråd med politiet, og de kører forbi dagligt, og der har ikke været noget, siger indehaver af Fitness Performance Bjørn Skovgaard Lerche til TV2 ØSTJYLLAND.

Folk strømmer til

Den alternative løsning lader til at falde i god jord hos de trænende.

- Det er megafedt, når jeg ikke har andre alternativer, siger Kristina Eriksen.

- Sidst, da det lukkede, var jeg slet ikke mig selv, så det er fedt, det kan åbne, så jeg kan være glad igen, siger Maja Wandsø.

Video: I videoen kan du se, hvordan det tirsdag så ud i det udendørs fitnesscenter.

Kan du forstå, hvis der er nogen, der synes, det er at omgå reglerne lidt?

- Delvist. Jeg synes, der er god afstand, vi er ikke så mange ad gangen, og vi booker hold, så det virker som om, der er styr på det herude, siger Kristina Eriksen.

Ifølge indehaveren kommer der folk, der bare gerne vil holde sig i form og folk, der ønsker at gøre lidt mere ud af sin træning. Og de kommer fra hele landet.

Dialog med politiet

Under den seneste nedlukning havde Fitness Performance i Silkeborg også åbnet udendørs, men i december blev indehaverne nødt til at lukke ned, fordi nogle mente, at han overtrådte forsamlingsforbuddet.

Det fik ham til at indgå i dialog med politiet, så alt kunne komme på det rene, og derfor er det nu muligt for centret igen at invitere medlemmerne på en træning. 

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere