Fri parkering i Silkeborg er en realitet

Et enigt byråd giver to timers gratis parkering til borgerne i Silkeborg

I halvandet år vil Silkeborg Torv være en stor byggeplads, og det har politikerne i kommunen nu besluttet at kompensere, ved at give to timers gratis parkering på kommunens parkeringspladser indtil den 1. juli 2017. Det skete på et byrådsmøde mandag.

Det er ingen overraskelse, at forslaget blev vedtaget, da alle partier havde ytret deres opbakning til forslaget, som alle også stemte for.

De to timers gratis parkering gælder på alle kommunens parkeringspladser på Søgade, Rådhuset, Østergade, Mejerigården, Bio's Gård, Bindslevs Plads, Den Kreative Skole og Biblioteket.

Klart flertal for gratis parkering

Eneste undtagelser er 40 pladser på Markedsgade, Hostrupgade, Skoletorvet og Rådhusgade, der kun har møntparkautomater. Den gratis parkering fungerer nemlig på den måde, at hvis man tjekker ud med sit dankort i automaterne inden to timer, er parkeringen gratis.

- Fordelene er, at vi i øjeblikket har byggerod i midtbyen, og på den måde er det en form for kompensation til de handlende og butikkerne. Det er ikke kun en julegave, for vi vil gerne kompensere for rodet under hele perioden, siger Frank Borch-Olsen (K), der er formand for Vej- og Trafikudvalget i Silkeborg Kommune til tv2oj.dk.

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger

Vaccine dosis.

Dansk efterspørgsel på vaccine-rejser til Dubai: - Det er helt absurd

Float Studio

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

Vagn Christensen, Hovedgård Lokalråd

play 46 år uden togstop: Nu intensiverer tidligere stationsby kampen for at få toget tilbage