Fortrøstningsfuld efter lussing

SIF tabte 5-0 til Viborg

Fodboldklubben Silkeborg IF blev lørdag kørt over af 1. divisionsklubben Viborg F.F., som vandt testkampen med hele 5-0.

På trods af det store nederlag er Jesper Sørensen, cheftræner i Silkeborg IF, fortrøstningsfuld.

- Jeg er stadig fortrøstningsfuld. Sæsonen bliver ikke en katastrofe, fordi vi taber til Viborg i første træningskamp efter kun en lille uges træning, siger træneren til klubbens hjemmeside.

Silkeborg IF var bagud med 4-0, da dommeren fløjtede til pause.

- Vi får en enormt dårlig start og kommer bagud 3-0 i løbet af ingen tid. Det er svært at spille en kamp uden at tage hensyn til, hvad der står i kampen, og vi kommer derfor til at spille med for meget nervøsitet og i for lavt tempo, siger Jesper Sørensen.

Og Silkeborg-spilleren Dennis Flinta forventer, at det bliver hård opgave for silkeborgenserne at blive klar til Superligaen.

- Det er og bliver fortsat hårdt arbejde for os at blive klar til at Superligaen starter, og det ville være naivt at tro, vi ville være der efter kun en lille uges træning. Vi er lige startet op, og vi er ikke engang halvvejs mod det mål, som både jeg og mange andre har om at blive oppe. Vi er ikke rykket op for at spille én sæson i Superligaen, siger Dennis Flinta.

Silkeborg IF møder på hjemmebane FC København i den første runde af Superligaen. Den kamp spilles den 20. juli klokken 17.00.