Folk strømmer i biografen

Bio Silkeborg kan få det bedste år i nyere tid

Det dårlige danske sommervejr kombineret med en række gode film er ifølge direktøren i Bio Silkeborg årsag til, at biografen kan få sit bedste år i nyere tid.

- Det er den bedste sommer, jeg kan huske, at vi nogensinde har haft, hvad angår billetsalget, og jeg har været med i 30 år, siger Lars-Henning Nielsen, der er direktør i Bio Silkeborg, til tv2oj.dk.

Med blandet vejr udenfor og film som Ted2 og Jurrasic World indenfor, vælger mange det sidste.

- Vi har også rigtig mange turister i år, som kommer i biografen. Folk sidder i sommerhusene, hvor det ikke rigtig er vejr til at være ude, og derfor prioriterer de et biografbesøg højere, siger direktøren.

Han forventer, at Bio Silkeborg i løbet af 2015 lander på et besøgstal på den gode side af 200.000 gæster. Det skyldes blandt andet også, at der i efteråret kommer en stribe film, hvor forventningerne er store - som blandt andet Klovn2 og den nye James Bond-film.

- Som jeg estimerer resten af året, kan det umuligt gå galt. Holder det stik, bliver det absolut det største år i vores biograf de seneste 30 år. Så det ser rigtig godt ud, siger Lars-Henning Nielsen.