Fodbolddirektør sigtet

Involveret i retssag om Amagerbanken

Tirsdag modtog 11 tidligere bestyrelsesmedlemmer i Amagerbanken en sigtelse fra Statsadvokaten. Et af medlemmerne er direktør for Silkeborg IF Kent Madsen.

Kent Madsen sad som bestyrelsesmedlem i banken fra 2008 til slutningen af 2010. Få måneder efter i starten af 2011 gik banken konkurs.

De 11 tidligere bestyrelsesfolk er mistænkt for ikke at gribe ind for at forhindre et milliontab i forbindelse med spekulationer op til bankens konkurs.

Nu to år efter, at Kent Madsen blev anmeldt, er der kommet en sigtelse i straffesagen.

- Jeg mener ikke, jeg har gjort noget forkert. Det er voldsomt irriterende både at have hængende over hovedet og bruge tid på, fortæller Kent Madsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Fodbolddirektøren er i forvejen indblandet i en civilsag, der kører sideløbende, hvor Finansiel Stabilitet mener, at den tidligere ledelse og bestyrelse er erstatningsansvarlig for krakket i banken.

- Jeg er uheldigvis ikke trænet i sådanne sager. Nu er jeg så sigtet, og det gør også, at jeg ikke kan kommenterer på indholdet i sagen, det foregår mellem myndighederne og mig og min advokat, siger Kent Madsen.

Ifølge Kent Madsen er der foreløbig ikke rejst egentlig tiltale mod ham.