Flugtfange i skjul i Silkeborg

Michael Nørgaard Sørensen sprang ud af et vindue på toilettet, da han var på bowlingtur med to fængselsbetjente

Springturen for den røveridømte Michael N. Sørensen kan slutte indenfor kort tid, da lokalpolitiet i Silkeborg regner med, at man har lokaliseret den 24-årige fange. Det skriver TV/MidtVest.

- Der er brudt et vindue op ved fælleshuset på Arendalsvej 120 i det nordøstlige Silkeborg. Der er noget, der tyder på, at Michael Nørgaard Sørensen opholder eller har opholdt sig der, men jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvorfor vi tror det. Der er også tyvekoster fra to indbrud, så vi ved, at han laver kriminalitet i øjeblikket, siger Kenn Jensen fra lokalpolitiet i Silkeborg til TV/MidtVest.

Fælleshuset er Arendalsvejs festlokale, hvor beboerne kan samles til forskellige aktiviteter.

Politiet efterlyser røveri-dømt: Stak af under bowlingtur

Forsvandt fra bowlingtur

Michael Nørgaard Sørensen sprang ud af et vindue på toilettet, da han var på bowlingtur med to fængselsbetjente. Han er fængslet for røveri, og var også eftersøgt tilbage i 2013, da han ikke vendte tilbage til fængslet efter at have været på udgang.

- Vi vil meget gerne, at folk kontakter os, hvis de ser ham. Han er ikke synderligt farlig, så man skal ikke være bange for ham, men vi opfordrer alligevel folk til ikke selv at henvende sig til ham, siger Kenn Jensen.