Flemming Povlsen assistenttræner i Silkeborg IF

EM-helten Flemming Povlsen bliver med øjeblikkelig virkning assistenttræner i SAS Liga-klubben Silkeborg IF.

Den tidligere europamester har prøvet at være assistenttræner i AC Horsens og Randers FC, og nu er turen kommet til Silkeborg.

- Det giver en ekstra dimension til vores trænerteam, at vi har fået Flemming tilknyttet - og vi tror på, at det kan gøre alle vores spillere en lille smule bedre, siger Silkeborg IF's cheftræner, Troels Bech, i en pressemeddelelse.

Også Flemming Povlsen ser frem til at indgå i Silkeborg IF's trænerteam:

- Jeg elsker sportslige udfordringer og er rigtig glad for at være blevet en del af Silkeborg IF, som er en klub i en åbenlyst god udvikling og med stor energi. Det er herligt at skulle indgå i et velfungerende team, hvor jeg selvfølgelig vil byde ind med nogle af de holdninger, jeg nu engang har til fodbold. Især vil jeg selvfølgelig have fokus på angrebstræningen af de i forvejen dygtige angribere, som SIF råder over, lyder det fra Flemming Povlsen, der efter planen deltager i trænerteamet to-tre dage om ugen samt i forbindelse med hjemmekampe.

Flemming Povlsen var senest assistenttræner i Randers FC. Han forlod dog klubben efter fyringen af John 'Faxe' Jensen i efteråret.