Fårvang i fokus i valgkampagne

Tværpolitisk indsats for at få fat i sofavælgere

Borgerne i Fårvang får materiale fra alle partier på en gang

Indbyggerne i landsbyen Fårvang mellem Aarhus og Viborg kan i eftermiddag, søndag, opleve en helt usædvanlig forbrødring på tværs af partiskel, når folketingskandidaterne fra Silkeborg uddeler valgmateriale i byen - ikke kun deres eget, men også fra de øvrige partier.

Baggrunden er et ønske om at få borgerne i Fårvang op fra sofaen og hen i valglokalet. Stemmeprocenten ved sidste kommunalvalg var kun 58 procent, og det er det "demokratiske underskud" folketingskandidaterne i 'Stem Silkeborg, stem personligt!' nu vil gøre noget ved.

- Når man bor i et land, hvor man har stemmeret, så bør man føle sig forpligtet til at udnytte sin demokratiske ret og gå ind i stemmeboksen torsdag den 15. september, siger Socialdemokraternes lokale folketingsmedlem fra Silkeborg, Thomas Jensen.

- Vi har set på statistikken fra sidste kommunalvalg og kan se, at Fårvang, som ligger yderst i Silkeborg Kommune, er det sted i vores to valgkredse, hvor vi bør tage det ekstra seriøst at søge dialogen med borgerne, for at sikre os at de husker at stemme, siger Thomas Jensen