Endnu en profil forlænger med Silkeborg-Voel

Freja Cohrt har forlænget kontrakten frem til 2018

Først var det Stine Bonde, efter hende kom Sofie Bæk Andersen, og nu har også Freja Cohrt forlænget sin kontrakt med ligaklubben Silkeborg-Voel KFUM.

Den nye aftale binder den unge fløjspiller til klubben frem til 2018.

- Jeg har været meget glad for det første halve år i Silkeborg, og derfor var det ikke nogen svær beslutning at forlænge kontrakten med et år, således at den gælder frem til 2018. Jeg har søgt efter noget kontinuitet og et sted, hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mit spil, og det synes jeg, at jeg har fundet i Silkeborg-Voel. Jeg kan sagtens se mig her over flere sæsoner, og derfor er det helt rigtigt for mig at forlænge allerede nu, siger Freja Cohrt til Silkeborg-Voels hjemmeside.

Målvogter bliver i Silkeborg-Voel

Et spændende projekt

Hun blev hentet til klubben i foråret, og siden har hun fået godt med spilletid.

- Jeg har gerne ville spille i en klub, hvor jeg får masser af spilletid, og får lov til at lave fejl og øve på de ting, der ikke fungerer, og det får jeg lov til i Silkeborg-Voel. Samtidig er det jo et vildt spændende projekt, der er gang i, og jeg er kommet til en klub, der er i fremgang, så jeg ser positive muligheder både for holdet, men også for mig selv, siger Freja Cohrt, der drømmer om at komme i betragtning til landsholdet.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at en af mine målsætninger er at komme ind omkring landsholdet, og det håber jeg da, at Silkeborg-Voel kan hjælpe mig på vej med, så jeg kan fortsætte min udvikling i den rigtige retning. Det kræver en masse af mig selv, og jeg er klar til at give den fuld gas for at få det til at ske, siger Freja Cohrt, der tidligere blandt andet har spillet i Randers HH og FCM Håndbold.

Anette Lykke Petri

Politiet inddrages i smitteopsporing

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Jørn Okbo jazzbutikken

play VIDEO: Mød manden der satte Aarhus på jazzens verdenskort

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is