Endelig lidt medvind

Kriseramte Silkeborg IF fik point i Herning

Der er ikke meget, der er gået Silkeborgs vej i denne superligasæson, men da østjyderne søndag klarede 1-1 i Herning mod FC Midtjylland, fik holdet endelig lidt uventet medvind i form af et bizart drop af FCM-keeper Jonas Lössl.

Silkeborgs angriber Marvin Pourié forfulgte en tilsyneladende håbløs bold, som Lössl uden problemer kunne have sparket væk.

Men den unge målmand valgte i stedet at gå baglæns og vente på, at bolden trillede ind i feltet, så han kunne samle den op, og så smuttede Pourié imellem og udlignede bag den sønderknuste keeper.

Det var den medgang, Silkeborg har sukket efter siden 3-2-sejren over Esbjerg i sæsonpremieren. Siden da er det blevet til fem nederlag på stribe, og for den nye træner Keld Bordinggaard har det formentlig været en hård start i det nye job.

Et væld af skader

Bordinggaard har måttet sluge et væld af skader i sine første uger, og mod FC Midtjylland stillede han op uden de to midterforsvarere Thorbjørn Holst og Simon Jakobsen.

Og da en af afløserne i det centrale forsvar, Jesper Mikkelsen, kom til at lave selvmål efter blot et kvarters spil, lignede det endnu en dag, hvor tingene bare ikke gik silkeborgensernes vej.

Pourié, Adeola Runsewe og Jesper Bech brændte alle pæne tilbud, og bundholdet var mindst i øjenhøjde med midtjyderne i samtlige 90 minutter.

Ramt af karatespark

Lössl nåede at bringe sig selv i centrum endnu engang i kampens sidste minutter, da han med et karatespark ramte Silkeborgs Nicolai Ritter i hovedet, og lidt uforståeligt slap fra det med et gult kort.

Silkeborg bringer sig med det uafgjorte resultat op på fire point, mens FC Midtjylland har otte efter en sæsonstart, ingen af de to hold kan være tilfredse med.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken