- Én sejr gør det ikke alene

Frank Hansen fra Silkeborg IF har tro på tingene. Han mener, at sejren over Randers FC i sidste weekend har givet spillerne tro på, at de kan lykkes

Da spillerne fra Silkeborg IF i sidste weekend kunne strække armene i vejret og jubler efter at have slået Randers FC med 2-1 i Superligaen, så var det klubbens første sejr i denne sæson.

Men selvom Silkeborg IF er isoleret i bunden af landets bedste række, så har sejren i Randers givet spillerne tro på, at det kan lykkes.

- Sejren gav os en tro på, at vi kan lykkes. At vi kan overføre det arbejde, vi yder på træningsbanen, til kamp. Med tillid til os selv og hinanden og med hårdt arbejde i holdets tjeneste, så kan vi lykkes. Det var vigtigt at få bevist overfor os selv, siger Frank Hansen til klubbens hjemmeside.

Se: SIF får første superliga-sejr

Han mener, at de mange nederlag i denne sæson har fået spillerne til at fokusere for meget på fejlene:

- Når man taber mange kampe, som vi har gjort, så kigger vi hver især på de fejl, vi laver. Vi tænker over en masse inde på banen i stedet for at gøre det naturlige, der ligger lige for. Èn sejr gør det ikke alene, men det er et skridt i den rigtige retning, siger Frank Hansen, der har spillet 186 kampe for silkeborgenserne, siden han kom til klubben for snart seks år siden.

Han fortsætter:

- Det er jo ikke sådan, at alt er løst med en sejr. Der er stadig ting, vi kan arbejde med i de situationer, hvor vi er allermest presset, og vi skal fortsat arbejde på at holde hovedet højt. Vi er kommet et skridt på vejen - og skal fortsætte med at tage små skridt fremad.

Frank Hansen og holdkammeraterne tager i morgen, søndag, imod Hobro i Superligaen. Den kamp spilles klokken 13.00 på Mascot Park i Silkeborg.