Efterlysning: Voldssigtet stikker af fra politiet

En 23-årig mand sigtet for vold og trusler er stukket af, mens han var i politiets varetægt.

OPDATERET
Den eftersøgte er fundet og anholdt 20. marts.

Midt- og Vestjyllands Politi leder netop nu efter en 23-årig mand.

Mads Monse Ammitzbøll Nielsen blev anholdt mandag, hvor han blev sigtet for vold og trusler mod sin tidligere samlever.

quote I et uovervåget øjeblik ser han sit snit til at stikke af.

Jens Ole Pedersen, leder, lokalpolitiet i Silkeborg

Senere samme dag lykkedes han dog med at slippe ud af politiets varetægt på politistationen i Silkeborg, inden han skulle fremstilles i grundlovsforhør.

- Efter en afhøring skal han tilbage til et venterum, og i et uovervåget øjeblik ser han sit snit til at stikke af, siger leder af lokalpolitiet i Sillkeborg, Jens Ole Pedersen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Betegnes ikke som farlig

Onsdag forsøgte Mads Monse Ammitzbøll Nielsen så ifølge politiet at opsøge sin tidligere samlever, som han er sigtet for at true og udsætte for vold.

- Vi betegner ikke den eftersøgte som decideret farlig, men der er ingen grund til at tage kontakt til. Hvis man ser ham, skal man bare ringe til politiet, siger Jens Ole Pedersen. 

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den 23-årige og udsender hans billede og navn for at fremskynde processen.

Har du set den 23-årige Mads Monse Ammitzbøll Nielsen eller ved, hvor han opholder sig, eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med sagen, så ring på telefon 114.