Efterlyser vidner til dødsfald

45-årig mand blev fundet død ved søbred i Silkeborg

Det var med stor sandsynlighed en ulykke, der i lørdags kostede en 45-årig mand livet i Silkeborg.

Midt- og Vestjyllands Politi vil dog på nuværende tidspunkt ikke uddybe forholdene omkring mandens død, fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Liget af manden er tirsdag blevet obduceret på Retsmedicinsk Institut i Aarhus, og politiet er derved kommet et skridt nærmere en dødsårsag. Det er de oplysninger, som politiet indtil videre holder tæt ind til kroppen.

- Vi er ved at undersøge sammenhængen mellem en række forhold. Det eneste, vi kan sige er, at han ikke er druknet, siger politikommissær Bent Riber Nielsen.

Se også: Politi: Tyder ikke på drab

Den 45-årige mand blev fundet død på søbredden ved Viborgbroen midt i Silkeborg lørdag morgen.

Politi: Hvem har set ham?

Politiet efterforskede i første omgang dødsfaldet som et muligt drab, men en scanning af liget viste, at det sandsynligvis var en ulykke kombineret med sygdom, der var årsagen.

Om sygdom har haft en indflydelse vil politikommissær Bent Riber Nielsen hverken be- eller afkræfte.

Politiets efterforskning peger på, at manden sidst er blevet set klokken 1.10 ved et værtshus i Nygade i Silkeborg lørdag nat.

Hvad han derefter har foretaget sig, inden han omkring klokken 6.50 blev fundet død nær Viborgbroen lørdag morgen, beder politiet nu offentligheden om hjælp til at kortlægge:

- Vi vil gerne tale med folk, der har set ham ved broen eller før han ankom til broen, siger Bent Riber Nielsen.