Efter vigtig sejr: Fedt for vores lille bondeklub

Der er glæde i Silkeborg-Voel dagen derpå

04:28

1 af 2

Tirsdag stod håndboldkvinderne fra Silkeborg-Voel over for Nykøbing Falster i en meget afgørende kamp. Hvis ikke østjyderne vandt, så var det ikke længere muligt at nå slutspillet. Med en brændt chance hos modstanderen og en scoring i den anden ende lykkes det at hente en smal sejr. I dag er der derfor både stolthed og glæde at spore i den lille klub.

- Vi har virkelig vist sammenhold. Inden den her sæson skiftede vi 10 spillere ud, og regnede med at der skulle bygges noget op først, før vi ville stå i den her position. Men vi har knoklet og arbejdet stenhårdt, og det er fedt at være her med vores lille bondeklub, lyder det fra holdets assistenttræner Mathias Madsen.

Silkeborg-Voel hentede sejr i skæbnekamp

Han synes især gårsdagens skæbnekamp viste spillernes evner.

- At de leverer en præstation som den i går, i en så afgørende kamp det viser bare, at de her piger er skabt af noget helt specielt, mener assistenttræneren.

To afgørende kampe tilbage

Nu er chancerne for at nå det forjættede slutspil, som klubben for første gang nogensinde var i sidste år, stadig til stede. Der venter dog endnu to meget vigtige opgør. På hjemmebane mod Viborg og sidst på udebane i Aarhus.

- Jeg ser de to kampe som 50/50. Det er meget lige opgør, og lige nu er der ingen lette kampe tilbage. Det er marginalerne, der bliver afgørende, siger Mathias Madsen.

Landsholds-boblere til Silkeborg-Voel

Men han tror på sit hold, for alle kæmper ifølge træneren stenhårdt hver dag.

- Vi er en lille klub med kæmpe hjerte, forklarer han.

Efter sejren over NFH ligger Silkeborg-Voel på den slutspilsgivende sjette plads i rækken á point med holdet fra Falster.

Du kan se hele interviewet med Mathias Madsen øverst på siden. Her kan du også se eller gense de sidste afgørende sekunder fra kampen.