Dyne-Larsen: Jeg tager 30 år mere

Der er nærmest ingen grænser, når dynekøbmanden Lars Larsen drømmer

I dag er den silkeborgensiske erhvervsmand i spidsen for et imperium med 1750 butikker fordelt over det meste af verden, og Jysk-koncernen er på vej ind i Kina.

- Men på længere sigt er det da et klart mål for Jysk, at vi forsøger at nå op i volumen til at kunne matche koncerner som Ikea og Hennes & Mauritz, siger Lars Larsen i dag i et eksklusivt interview med magasinet Ekstra i Ekstra Bladet.

Her proklamerer Dyne-Larsen også, at han vil vokse Dansk Supermarked og Mærsk Mc-Kinney Møller over hovedet.

Turboen sat

Den østjyske købmand etablerede den første dynebutik uden for Aarhus i 1979, og lige siden har han haft turboen sat for koncernen.

Det betyder, at han i dag er blandt de mest betydningsfulde danske erhvervsledere, og at hans private formue rummer milliarder af kroner.

Lars Larsen nummer 10

Erhvervs-kommentator Niels Lunde har netop udgivet en bog med de 100 mest magtfulde danske chefer, og på ranglisten er Lars Larsen nummer 10 overgået af folk som Mærsk Mc-Kinney Møller og Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansen.

Men for Lars Larsen handler det ikke om anerkendelse fra folk som disse, ligesom han heller ikke giver meget for at optræde på de bonede gulve.

Den 62-årige milliardær gør sig i øvrigt ingen tanker om at stoppe erhvervskarrieren nu, hvor han har nået efterlønsalderen.

- Jeg regner da med at skulle være her 30 år endnu, siger Lars Larsen til magasinet Ekstra.

Kilde: Ekstra Bladet