Dommer: Burde give rødt kort

Dennis Flinta skulle have haft rødt kort for at brække anklen på Andreas Cornelius. Det erkender dommeren

Tilskuere, tv-seere og spillere blev vidne til en grim episode, da FC Københavns angriber Andreas Cornelius brækkede anklen i mandagens opgør mod Silkeborg i Alka Superligaen.

Det var en stempling direkte ind på benet fra Silkeborg IFs Dennis Flinta, som dog slap med et gult kort i situationen.

Efter at have set episoden efterfølgende indrømmer kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, at han skulle have udvist Flinta for tacklingen.

Se: SIF udspillet på eget græs

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er en tackling, hvor modstanderens fare bliver sat til side og derfor udvisning, siger Mads-Kristoffer Kristoffersen til TV2 SPORT.

Eftersom dommeren så episoden og valgte at bedømme den til et gult kort, er det ikke en situation, som kan blive taget op i Dansk Boldspil-Unions disciplinærudvalg med henblik på at give Flinta karantæne efterfølgende.

Se: Ingen mere ked af det end mig

Her kræves det, at dommeren ikke har set forseelsen, som det var tilfældet med Daniel Aggers albueslag mod FCK's Mathias "Zanka" Jørgensen i forrige spillerunde.

På Twitter fortæller Simon Jakobsen, der er Silkeborg-spiller, at Dennis Flinta var meget påvirket af episoden, og at han ikke gjorde det bevidst.

Du kan se Simon Jakobsens kommentar her: