Dødsulykke: Kørte i sø

18-årig mand landede i Silkeborgsøerne efter kollision

Foto: 24-7 News

En 18-årig mand mistede natten til søndag livet i en voldsom bilulykke på Vestre Ringvej ved Silkeborg.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Den unge mand kom kørende mod vest på ringvejen, da han pludselig kom for langt ud i rabatten og mistede herredømmet over bilen.

Så hamrer han ind i et træ, hvorefter bilen kurer over i en af Silkeborgsøerne i den modsatte side af kørebanen. Bilen forsvinder ned i søen, siger vagtchef Knud Lauridsen fra Midt-og Vestjyllands Politi til Ritzau.

En patruljevogn var tæt ved uheldet, da det skete, men det var ikke muligt for politiet at få den unge mand ud af køretøjet.

- De kan stadig se lyset fra bilen i det mudrede vand, da de kommer derud. Men vi får i stedet tilkaldt dykkere, som får hevet ham ud, siger Knud Lauridsen.

Er fra lokalområdet
Den 18-årige mand er fra lokalområdet i Silkeborg, og han var alene i bilen, da køretøjet forsvandt i dybet i Silkeborgsøerne. Politiet ved endnu ikke, om den unge mand druknede eller blev dræbt ved kollisionen med træet.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at han som minimum er blevet slået bevidstløs, da han rammer træet, for han har nogle voldsomme skader i ansigtet, siger vagtchefen. 

Et ligsyn skal nu fastslå dødsårsagen, og en bilinspektør skal desuden undersøge, om den unge mand kørte med for høj fart.