DM-guld til BSV: Så røg klubmandens ikoniske skæg

Nikolaj Øris Nielsen ser meget anderledes ud efter klubbens triumf

Inden Bjerringbro-Silkeborgs to DM-finaler mod Team Tvis Holstebro lovede højrebacken Nikolaj Øris Nielsen, at hans lange skæg, der nærmest har været hans kendetegn gennem mange år, ville ryge ved en triumf.

Og som mange nok ved, så lykkes det klubben at hive guldmedaljerne hjem.

- Da vi kom hjem fra Holstebro (til anden finale i lørdags, red.) stod en gruppe fans klar med saks og trimmer, så skægget er helt væk nu, siger Nikolaj Øris til tv2oj.dk.​

Læs også BSV er dansk mester efter kæmpe drama

BSV-profilen indrømmer, at det føles ret underligt at være skægløs.

- Det er mærkeligt, men jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit udseende før. Mange har så også fortalt mig, hvor grim jeg så egentlig så ud før, griner Nikolaj Øris.

Fortsætter fejring

Med eller uden skæg så er spilleren ganske godt tilfreds med DM-titlen, og triumfen bliver også fejret behørigt i disse dage. Mandag skal truppen forbi sygehuset i Silkeborg, Grundfos og Bjerringbro Hallen, inden der er fælles spisning i aften.

- Vi skal nærmest køre studenterkørsel, og min stemme er da også ramt i dag. Jeg er en del mere træt end en normal mandag, men mon ikke vi nok skal være klar til at fejre titlen igen, fortæller Nikolaj Øris.

Læs også DM-guld skal gøre BSV endnu stærkere

Onsdag og torsdag skal så efter de mange fejringer bruges på holdets årlige bødekassetur, så mon ikke der også bliver festet igennem her.