DF'er smidt ud af partiet

Kell Siegenfeldt står til eksklusion efter Facebook-opdateringer

Kell Siegenfeldt, der stillede op til byrådsvalget i Silkeborg i 2013 for Dansk Folkeparti, står til at blive smidt ud af partiet. Det bekræfter han overfor TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Jeg har endnu ikke modtaget en egentlig eksklusion, men som jeg har forstået det, så har jeg valget: Meld dig ud eller du bliver smidt ud, siger Kell Siegenfeldt til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det sker efter, at politikeren på sin Facebook-profil har lavet en række kontroversielle opdateringer, hvor han blandt andet skriver, at statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard (R) samt justitsminister Mette Frederiksen (S) bærer skylden for terrorangrebet i København.

"Her ses så nogle af de VIRKELIGE skyldige i terroren og islameringen af Danmark!".

Se: - Det er langt over stregen

Sådan skrev Kell Siegenfeldt under et billede, der viser Helle Thorning-Schmidt og Kronprins Frederik på sin Facebook-side den 16. februar.

Den 4. februar skrev han desuden:

"Ordet "racist " er ikke et skældsord. "Racist" er en hædersbetegnelse".

- Jeg er ked af, det er sket, men jeg fortryder ikke - og jeg kommer ikke til at sige undskyld, siger Kell Siegenfeldt, der ikke har lyst til at kommentere opdateringerne yderligere.

- Jeg synes, partiet har alt for travlt med at blive stuerene - og det er ærgerligt.

Kell Siegenfeldts Facebook-side er nu blevet låst.