- Det ville ikke genere mig

Maria Arianfar om at bo som nabo til et bordel

05:58

1 af 2

Brugte kondomer i indkørslen og fulde folk, der banker på om natten. I onsdagens udgave af Hits & Holdninger på TV 2 | ØSTJYLLAND diskuterer paneldeltagerne blandt andet historien om borgerne i landsbyen Mollerup ved Silkeborg, som er godt trætte af byens bordel - og ikke mindst dem, der besøger bordellet.

Og de tre paneldeltagere er ikke helt enige om, hvad de ville gøre, hvis de var naboer til bordellet.

- Den nemme løsning ville være at sige, at jeg ville flytte, men det er jo ikke sikkert, at jeg ville kunne få så meget for huset, siger Dorte Lytje, der er forfatter og selvstændig i Risskov.

- Det ville ikke genere mig. Jeg tænker mere på dem som mennesker - både de besøgende og dem, der bor der. De er en del af samfundet uanset om man vil det eller ej, siger Maria Arianfar, studievært på Aarhus Global Media, og fortsætter:

- Men hvis der sker noget ulovligt, så skal det selvfølgelig stoppes af systemet.

- Jeg er enig i, at man ikke skal dømme dem, men man kan jo godt bede dem om at tage lidt hensyn. Det ville man jo også gøre, hvis det var en slagter, som smed affald i ens indkørsel, siger Matthias Vesterdal, der er formand for Venstres Ungdom i Aarhus.

Silkeborg Kommune og Midt- og Vestjyllands Politi har lovet beboerne at de vil kigge nærmere på bordellet. Det er nemlig ikke første gang, at der er problemer med stedet. I januar blev to udenlandske piger fra bordellet anholdt af politiet, fordi de ikke havde arbejds- og opholdstilladelse.

Se debatten om bordellet i Mollerup i videoen øverst i artiklen. Se desuden hele udsendelsen onsdag aften kl. 21.20 på TV 2 | ØSTJYLLAND.