Dennis Flinta: En vigtig kamp

Håber på point i opgøret mod SønderjyskE

Efter to kampe i Superligaen står der kun ét point ved Silkeborg. Men det ændrer - ifølge Dennis Flinta - ikke på, at det er dejligt at være tilbage i den bedste liga.

- Nu har vi spillet mod FC København og Brøndby i de første to runder. Mod FCK spillede vi en god kamp, og mod Brøndby måtte vi bare erkende, at det var et bedre hold end os. Men det rokker ikke ved, at det er fedt at være tilbage. Sådan en kamp som den i Brøndby, hvor der er mange mennesker og en rigtig god stemning, lærer vi jo en masse af. Det er den slags oplevelser, der er med til at rykke holdet i den rigtige retning. Det modner os, siger han på klubbens hjemmeside.

I aften er der igen mulighed for at tage point, når holdet møder SønderjyskE på hjemmebane.

- De spiller for at overleve i Superligaen, lige som vi gør. Det er en kamp, der sætter barren både for os og for dem, og derfor er det naturligvis en meget vigtig kamp, siger Dennis Flinta.

- Personligt er det en kamp, jeg glæder mig lige så meget til, som de to første mod FC København og Brøndby - ja, sådan har vi det alle sammen. Vi har en god mulighed for at levere en god præstation og måske få tre point. Det er i hvert fald det, vi stiler efter.

Silkeborg møder SønderjyskE kl. 18.30 på Mascot Park.