- Den værst tænkelige start

Silkeborgs nye cheftræner erkender at indsatsen ikke var god nok.

Alka Superligaens bundprop Silkeborg og den debuterende cheftræner Kim Poulsen fik lidt af en mareridtsstart på foråret med 1-3-nederlag hjemme mod Esbjerg lørdag.

Fejlene var alt for mange i første halvleg, erkender Poulsen.

- Det var den værst tænkelig start på foråret, holdet og spillerne kunne få. Som spillerne har sagt til mig; Det kan de gøre meget bedre. Den dårlige start på kampen rystede spillerne lidt og stikker også nogle ting frem fra fortiden, siger Poulsen og fortsætter:

- Blandt andet den måde, de clearer bolden på, det manglende mod i duellerne og til at holde fast i bolden. De første 30 minutter blev derfor udpræget på Esbjergs præmisser, og det er spillerne forbandet ærgerlige over.

Kim Poulsen er dog ikke udelukkende sortseer.

- Vi har arbejdet meget med det mentale aspekt, for vi ved, vi kan komme i hård modvind i foråret. Og vi ser trods alt en reaktion med målet til 1-3 og hele anden halvleg, selv om det aldrig blev helt godt nok. Spillerne prøvede at hive op i hinanden, og det er positivt.

Se: Silkeborg fortsat uden sejr

Esbjergs 0-3-mål var umiddelbart ikke over målstregen, og keeper Thomas Nørgaard både ærgrer sig og tager skylden.

- Det var et spark langt ude fra, som knækkede i luften, men det er ikke nogen undskyldning. Jeg tager den på min kappe.

- Men når jeg efterfølgende ser, den ikke var inde, er jeg selvfølgelig ærgerlig over, jeg ikke fik lov at reparere på den fejl, jeg i første omgang lavede, siger Nørgaard.

Silkeborg blev derudover tilsyneladende også snydt for et straffespark, da Hans Henrik Andreasen nedlagde Thorbjørn Holst, men cheftræner Kim Poulsen vil ikke brokke sig.

- Vi skal ikke bruge tid på at finde fejl og skyde skylden på nogen. Det kan vi ikke bruge til noget som helst. Vi skal kun tage fat i os selv og ikke udefrakommende faktorer, siger Poulsen.

Silkeborg, der fortsat er uden sejr i sæsonen, gæster søndag om en uge topholdet Randers FC.

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

20210114-034943-4-1920x1920we

30-årig narkohandler afsløret på Snapchat

Mammografi model 254-17 _1489

Færre undersøgt for brystkræft: - Tag til screening, lyder opfordringen

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

Malou Kjeldsen Frisør Malou Hornslet

Dyreparker åbner ikke, selvom de må: Frisør undrer sig over genåbningsplan

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke