Demonstrationer flere steder

To foreninger demonstrerer senere mod islamisering

Både i Silkeborg og Aarhus vil der mandag aften være demonstrationer imod islamisering af Danmark.

Det er foreningen Stop Islamisering Af Danmark (SIAD) og foreningen Pegida, der i dag forsøger at vise deres holdning til islamisme.

For SIAD's vedkommende er demonstrationen er et led i en større kampagne, hvor man demonstrerer hver 14. dag i de større danske byer. Demonstrationen finder starter kl. 18 på Torvet i Silkeborg.

I Aarhus begynder Pegidas demonstration ligeledes kl. 18. Her vil demonstranterne gå fra Den gamle By og drage mod Klosterport. Her lyder budskabet:

Se: Demonstration går i gang

- Vi opfordrer til samarbejde uanset politisk holdning, således vi kan stå sammen om kampen imod ekstrem islamisme og i fællesskab tage afstand fra ekstrem islamisme. Ekstrem islamisme tager ikke hensyn til hvilken politisk holdning det enkelte individ bakker op om, siger arrangør af Pegidas demonstrationer Daniel Holm i en pressemeddelelse.

I Silkeborg er en moddemonstration med navnet 'Silkeborg mod fremmedhad' blevet stablet på benene. Mangfoldighedsdemonstrationen begynder på mandag klokken 18 på Skoletorvet og går gennem byen til Søndertorv, hvor blandt andet folketingsmedlem Christian Juhl fra Enhedslisten og det radikale byrådsmedlem Johan Brødsgaard holder tale.

Politi

Mand bragt på hospitalet efter slag og spark i hovedet

Motorvej

play Tilbageblik: Så længe har man drømt om en motorvej

Skærmbillede 2021-04-09 kl. 19.39.45

play Borgmester skuffet over egen regering - men minister tror ikke på en motorvej som den sande lykke

Vejret

Solrig lørdag vil smage af forår - lille risiko for byger

glatte veje111

Pas på i trafikken: Der kan være glat

Bauhaus byggemarked

Regeringen dropper tidsbestilling og køsystemer i butikker