Debuterede i EHF Cuppen med storsejr

Silkeborg-Voel møder igen i dag det schweiziske hold Sponos Eagels

Foto: Silkeborg Foto

Efter en kæmpe sejr på 33-20 over Sponos Eagels fra Schweiz i EHF Cuppen er Silkeborg-Voels håndboldkvinder meget tæt på at gå videre til næste runde af den europæiske turnering.

Holdet skal dog møde Sponos Eagels igen lørdag, men med den magtdemonstration, det østjyske hold viste i fredagens kamp, så bør det ikke blive noget problem.

Målmand Stine Bonde var en af de spillere, der satte et kraftigt præg på fredagens kamp med ikke færre end 15 redninger.

Cheftræner Jakob Andreasen var efter kampen ganske godt tilfreds med holdets indsats:

Silkeborg-Voel satte Aarhus på plads

- Vi ville gerne vise, at der var forskel på dem og os. Jeg sagde til pigerne inden kampen, at jeg ikke kunne gøre Spono bedre, end de var. Til gengæld har klubben brugt 58 år på at nå så langt som i dag, derfor skulle de gå ind og levere varen. Det er jo ikke dagens hold, der er skyld i, at vi er kommet så langt, de bygger bare videre på det, der skete sidste år, og derfor skulle de vise den respekt, at de ville arbejde for sagen. Så kan de selv få lov til at spille sig til ottendedelsfinalen, hvis de vinder lørdag, sagde Jakob Andreasen efter opgøret til Silkeborg-Voels hjemmeside.

Der er returopgør lørdag klokken 14.00 i Jysk Arena i Silkeborg.