Corona-hotspot ved populær badesø ophæves

Der har ikke været problemer med store forsamlinger ved Østre Søbad i Silkeborg, derfor ophæves området som hotspot.

Godt vejr, corona og borgernes adfærd fik i sidste uge Midt- og Vestjyllands Politi til at indføre Østre Søbad i Silkeborg som et nyt hotspot.

-  Vi håber naturligvis, at indførelsen af området som hotspot er tilstrækkeligt til, at borgerne tænker sig om, inden de slår sig ned i området, så det heller ikke denne gang bliver nødvendigt med et opholdsforbud, sagde politiinspektør Claus Nørgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND den 13. august 2020.

Politiet har siden været hyppigt til stede og kan nu konstatere, at der ikke har været problemer med forsamlinger på stedet.

Derfor ophæver de igen den populære badesø som hotspot.

- Indførelsen af hotspot ved Østre Søbad i Silkeborg havde den ønskede virkning. Det lader til, at det fik borgerne til at tænke sig om en ekstra gang, og der blev derfor heller ikke i denne omgang behov for at udstede et egentligt opholdsforbud”, siger politiinspektør Claus Nørgaard i en pressemeddelelse. 

Silkeborg Kommune har her til formiddag været ude og fjerne de skilte, der advarede om, at man færdedes på et område, der var udpeget som hotspot.

Midt- og Vestjyllands Politi vil løbende holde øje med situationen i politikredsen og indføre nye hotspot, hvis det bliver nødvendigt, lyder det.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt